Миттєве поповнення рахунку

Шановні абоненти!

Наша компанія підключена до двох систем миттєвої оплати: WayForPay та LiqPay. Це дозволяє набагато зручніше та швидше поповнювати свій рахунок, ніж за допомогою Укрпошти або відділень різних банків, навіть швидше ніж за допомогою оплати по реквізитах у своєму online банку. Для оплати підходять карти Visa або MasterCard будь-якого банку. Наприклад Ощадбанку. Зарахування грошей відбувається моментально і в будь-який час доби. Проконтролювати надходження грошей можна через особистий кабінет.

Хочемо звернути вашу увагу на те, що поповнити рахунок можна і не перебуваючи в мережі “Планета-Юг”, або іншому абоненту. Для цього достатньо ввести номер договору і переконається, що знайдений правильний абонент.

Знайти розділ поповнення можна в меню «Абоненту» – «Оплатити». Або за постійною адресою https://cabinet.ps.od.ua/wayforpay.php або https://cabinet.ps.od.ua/liqpay.php

Сподіваємося, що вам сподобається зручність і швидкість цієї послуги.

Ви так само можете завжди оплатити наші послуги через інтернет-банкінг Вашого банку. Для Ощадбанку це Ощад24 / 7, для Райфайзен – Райфайзен-онлайн, для Приватбанку – Приват24.
Реквізити для оплати тут і не забудьте вказати ваш номер договору (абонентський номер). Зарахування грошей через ці системи проводиться вранці наступного робочого дня.

visa-master
LiqPay


Товариство з обмеженою відповідальністю компанія "Планета-ЮГ"